• Schone lucht voor iedereen

  " De quote die 'Zuivere Lucht' op hun website heeft staan triggerde mij om met Johan in gesprek te gaan. Al snel zagen we dat onze missie voor een schoner binnenklimaat en een beter milieu hetzelfde is. Samen strijden voor méér bewustwording van gezonde lucht in de woon-, werk- en leeromgeving. Daarnaast is Johan een eerlijke en zeer kundige professional.
  Samen sta je sterk."

  Meer 
 • Toonaangevende UV-C-leverancier

  Meer 
 • Deep Clean Air

  Het enthousiasme en de passie die Johan heeft om bijdrage te leveren aan de maatschappij om een zo goed mogelijk binnenklimaat te creëren kunnen wij ons ook helemaal in vinden. Vandaar dat we ook blij zijn met de samenwerking met zuiverelucht.

  meer 
 • AirExchange

  Haal opgelucht adem

  Johan neemt het voortouw in de missie voor een gezond en schoon binnenklimaat. Door onze krachten te bundelen en de markt professioneel te informeren, is een gezonde leef- en werkomgeving voor iedereen binnen handbereik. Samen laten we u opgelucht ademhalen!

  Meer 
 • Meten is weten

  AIRSPECT heeft gekozen voor Zuivere Lucht om de bevlogenheid die Johan betreft het verbeteren van het binnenklimaat. Hij is echt bevlogen om het bewustzijn van schone lucht naar voren te brengen. Wij willen daar met de Aeros aan helpen bijdragen. Meten is weten !

  Meer 
1 van 5