Méér bewustzijn voor gezonde lucht

Bij de oprichting van Zuivere Lucht, begin 2021, had ik één doel: het binnenklimaat verbeteren door het gebruik van professionele luchtreinigers. Inmiddels heb ik een mooi ruim aanbod apparaten van diverse merken waarmee ik elke werkplek veiliger en gezonder kan maken. Binnen 10 minuten en met de juiste luchtreiniger is elke ruimte namelijk voor meer dan 95% schoon van micro-organismen!

Ik werk met kwalitatief hoogwaardige apparatuur, zoals bijvoorbeeld reinigers die al 10 jaar in Nederland worden ontwikkeld en geproduceerd. Het bedrijf ‘Clean Green’ heeft mij aangetoond wat het belang is van UV-C licht en welke voordelen het heeft. Het reinigt de lucht of oppervlakten zonder gebruik te maken van chemische middelen. Dit betekent ook dat UV-C licht geen sporen achterlaat. Dat is toch fantastisch!

Eind 2021 ben ik in contact gekomen met Martin van Zetten van de firma ‘Airdog Benelux’. Zijn luchtreinigers zijn een goede aanvulling op het bestaande assortiment. Een apparaat wat alle fijnstoffen verwijderd uit elke ruimte en volledig in 'deze tijd' past qua design en look & feel. Belangrijk punt is dat de filters kunnen worden schoongemaakt waardoor het niet nodig is om (dure) HEPA filters te vervangen. Deze luchtreinigers zijn goed voor u en uw omgeving maar ook voor het milieu.

Om het assortiment verder uit te breiden hebben we het assortiment van AirExchange opgenomen. Mooie, goede en veel verkochte apparatuur in binnen en buitenland. Voorzien van de nieuwste trends en technieken.

Om aan te tonen wat een apparaat doet hebben we 2 top sensoren in het assortiment. Gebruikt bij de Field Lab evenementen en aangeraden door onze minister van onderwijs.

Zuivere Lucht heeft al veel klanten geholpen met het verbeteren van hun binnenklimaat. Wilt u ook een luchtreiniger aanschaffen, heeft u vragen of misschien wilt u eerst de luchtkwaliteit gemeten hebben? U kunt via onderstaande button contact met mij opnemen of natuurlijk bellen met onderstaand nummer.

 "Samen zorg ik voor een veilige werkplek voor uzelf, uw medewerkers en klanten."

Johan Krijgsman

+31 (0)6 54 96 26 86

Zuivere Lucht

 

Contact